Welkom lezers

Om iedereen een beetje op de hoogte te houden van onze belevenissen in Noorwegen zullen we deze regelmatig hier plaatsen.
For å holde alle oppdatert av våres opplevelser i Norge skal vi regelmessig plasere dem her på våres blogg

donderdag 13 maart 2008

Februari

Wat een gezellige maand was dat het stond helemaal in het teken van de loge's. Eerst kwam Anuschka ze kwam met mark mee die net in nederland bij zijn zus was geweest voor een lang weekend.
Anuschka heeft vooral niets gedaan dus uitgerust, gelezen en genoten van het uitzicht en toch nog even op de langlauf ski's gestaan wat dan ook gelijk een kapote elleboog opleverd.
Toen kwamen bart en marina voor een weekend wel dat verhaal staat hier onder door bart zelf geschreven. Maar het was erg gezellig!!!
En dan pels met de kinderen, met de boot dit keer en dat ging heen gelukkig goed.
Veel gekletst,en gezellig bij elkaar gezeten ze zijn ook veel wezen wandelen en op elanden safari.
Maar helaas geen elanden gezien wel veel keutels dus.................... wat moeten hier veel elanden gelopen en gelegen hebben!!!!!!
De laatste dag nog even bij het vuurtje zitten buiten met een kom echte hollandse erwten soep en weer terug...............Of toch niet......................Helaas???????????? de boot gaat niet door de storm golven van 11 meter..... dus nog een dagje. Ha ha ha !!!!!
Veel geregeld voor het thuis, werk en school front en nog een dagje genieten.
Op de boot waren de golven toch nog erg hoog wat voor tamar wat problemen op leverde maar ze zijn weer aan de overkant.
Eerste week van maart was Margriet met haar schoonzus nog op visite en die hebben nog even genoten van een hot-stone massage.
En zo zijn we heel snel de maand februari door gerold en gezellig gerold mogen we wel zeggen.

De winter is nu toch echt op zij retour de sneeuw om het huis is weg in het ski gebied ligt nog genoeg maar de temperatuur zit net boven nul dus ook daar is het regelmatig pap!!
Ik verlang nu wel naar het voorjaar en naar bloemen in het veld want bloemen kopen laat je hier wel uit je hoofd 12 euri's voor een bos tulpen!!!!!!
Albert is druk met het vellen van bomen in het bos en de zaak naar beneden halen voor de volgende winter voorraad.