Welkom lezers

Om iedereen een beetje op de hoogte te houden van onze belevenissen in Noorwegen zullen we deze regelmatig hier plaatsen.
For å holde alle oppdatert av våres opplevelser i Norge skal vi regelmessig plasere dem her på våres blogg

vrijdag 2 januari 2009

De laatste maand van het jaar.

Die begon met een flink pak sneeuw toen wij in Nederland waren, omdat de vader van Albert erg slecht lag. Dan is de afstand erg vervelend en moet je afwegen wanneer je boekt om in Nederland te zijn.

Dat was dus geen kerstmarkt in Seljord. Ik ben het maken van de chocolade bonbons gelijk gestopt maar er waren er al wel 500 klaar.Gelukkig wilde iemand van de kerstmarkt ze voor ons verkopen dus zijn de kosten van de stand en de chocolade er weer uit.

Marloes en Jasper zouden met mijn verjaardag komen dus moest het huis spik en span wezen en in de kerstfeer. Ook de vriendin van Mark, Anna, zou voor het eerst meekomen.
De verrassing was dat Marjas de 19 december al voor de deur stonden en Anna dus ook s'avonds al haar opwachting maakte.
Al met al een hele gezellige verjaardag dus.

Helaas is de vader van Albert net voor kerst overleden dus zijn Albert en Mark na mijn verjaardag naar Nederland gegaan voor de begravenis.
Op kerstavond kwamen ze weer terug en dan is het toch wat dubbel je valt met je neus in de kerstsfeer maar de gedachten zijn nog in Hoogeveen.

Al met al toch gezellige kerstdagen gehad, de kinderen lekker geskied, maar helaas geen sneeuwpop dit jaar. We hebben nog even oud jaar gevierd met oliebollen.En dan komt toch weer de dag dat de kinderen terug gaan naar Nederland en dat valt steeds weer zwaar als je zo gezellig met zijn allen bent geweest.

De 30ste december weer aan de oliebollen maar nu voor al de buren vorig jaar was dat een groot succes dus die houden we er in. Daarbij hadden we natuurlijk de opening van de "PUB".

Alle 16 genodigde zijn geweest en dat was weer erg gezellig en iedereen was vol lof over het werk van Albert ( oliebollen en pub ).
Nieuwsgierig........................
De foto's staan in het foto album.






Oudjaars avond weer doorgebracht met de buren in het grote gastenhuis bij Olav. En het dobbelspel weer gespeeld, dat blijft een erg gezellige avondvulling.