Welkom lezers

Om iedereen een beetje op de hoogte te houden van onze belevenissen in Noorwegen zullen we deze regelmatig hier plaatsen.
For å holde alle oppdatert av våres opplevelser i Norge skal vi regelmessig plasere dem her på våres blogg

dinsdag 15 juni 2010

Weer terug.

De Vakantie in Nederland is weer voorbij. Het was zoals te verwachten was een hele drukke "vakantie" maar erg gezellig om zoveel goede vrienden weer te zien en te spreken.
De familie weer te zien en samen wat tijd door te brengen. Ik denk als we uurtjes tellen dat we elkaar, nu we in Noorwegen wonen, meer zien als toen we nog in Nederland woonden.
En dat was meestal op verjaardagen enz. maar nu is dat quality time!
Veel bij Marloes en Jasper geweest en met zijn 4-en de tuin opgeknapt, dat ziet er nu weer gezellig uit dus laat de zomer maar komen!
Ook veel vuurtjes gemaakt bij de camper en dan gezellig met de visite om het vuur met worstjes er boven zoals iedereen dat zo gewend is bij ons.

Willen jullie de lekkerste pannenkoeken eten en toe het beste ijs (bij een andere tent, "het ijskaffe" ) dan moet je in Uchelen wezen. Bart nam ons mee uit eten en ik heb nog nooit zo lekker pannekoeken gegeten ( komt misschien ook omdat we niet meer zo verwent zijn wat uit eten betreft ha ha ).

En dan thuis komen en van de rust genieten en als je de foto ziet ben je toch gelijk weer verliefd op het plekje en ons huis!!!
De bosmaaier moest er aan te pas komen om ons een weg te banen op het veld rond het huis Mark had zijn best gedaan maar de grasmaaier hield er mee op jammer want hij is nog maar 2 jaar oud.

Het gewone leven begint weer, Albert aan het werk volgende week mag ik weer beginnen het worden drukke weken veel mensen op vakantie dus werk ik veel.
Mark werkt als badmeester in Bø op steenworp afstand van zijn appartement niet verkeerd zo`n zomerbaantje.
`S-winters ski leraar en `s-zomers badmeester hoezo macho ha ha !!