Welkom lezers

Om iedereen een beetje op de hoogte te houden van onze belevenissen in Noorwegen zullen we deze regelmatig hier plaatsen.
For å holde alle oppdatert av våres opplevelser i Norge skal vi regelmessig plasere dem her på våres blogg

woensdag 21 december 2011

Waar blijft de sneeuw!

Het is nu net voor kerst en er ligt nog maar weinig sneeuw, heel erg raar voor Noorwegen. En wat nog erger is, er wordt met de kerstdagen boven nul voorspelt met ................... ja ja regen!
Maar alles is in kerstsfeer, de buiten bomen zijn verlicht, de binnen boom staat en de kerstkoekjes zijn gebakken op geheel noorse wijze. Ook het kerstbier zit in de flessen!
Ook de relatie geschenken zijn weer de deur uit, dit keer hebben we limburgse appelvlaaien gemaakt met een verhaal er bij waar het vandaan komt.
Kerst is hier een tijd vol tradities, erg gezellig, we zijn wat kerstconcerten afgelopen maar op 1 na was de rest niet veel soeps alleen dan voor de opa`s en oma`s die naar hun kleinkinderen komen kijken ha ha
Op mijn werk hebben we ook de sfeer er flink ingebracht, het is dus erg gezellig op de afdeling maar ik ben gelukkig vrij met kerst.
Daarentegen moet ik wel met oud en nieuw werken oudjaarsavond late dienst, dat is nog te doen, maar een vroege dienst op nieuwjaars dag..... oei oei!!
Gezellige kerstdagen en een goed nieuwjaar!

Geen opmerkingen: