Welkom lezers

Om iedereen een beetje op de hoogte te houden van onze belevenissen in Noorwegen zullen we deze regelmatig hier plaatsen.
For å holde alle oppdatert av våres opplevelser i Norge skal vi regelmessig plasere dem her på våres blogg

donderdag 12 juli 2012


Oei oei,    Het is dus allang geen winter meer. Het voorjaar beloofde veel zoals in heel noord europa maar helaas lijkt de zomer nog nergens op.We zijn in het voorjaar In zweden geweest bij de verjaardag van Metty een grote verrassing en onderweg hebben we ook de kinderen nog op gepikt met kleinkind. Het was erg leuk en heerlijk weer.
We zijn nog naar Lillesand geweest bij Noors\Nederlandse vrienden ook dat was heel gezellig.
Zo na een lange stille winter is het weer heerlijk om buiten te zijn en er weer op uit te trekken.
Wij zijn in Juni weer naar Nederland geweest met het campertje (hij moest dus weer gekeurd worden) en dan kunnen we weer zo lekker veel meenemen.
Ha ha maar het wordt wel steeds minder hoor je went toch aan de dingen die je hier hebt. Hoewel een lekker beschuitje daar hebben we dus wel een hele doos van mee genomen.
We hebben bij Marjas weer war geklust de tuin tafel van een nieuw blad voorzien de poef van een nieuw stofje en als klap op de vuurpijl een groot schilderij gemaakt. Marloes kwam met het idee en de foto`s en ik heb het geschilderd.
Verder natuurlijk weer heelveel lieve mensen gesproken dat was weer erg gezellig. Het is wel leuk dat je toch een vast groepje over houd waar je kontact mee blijft houden.
Tijdens onze vakantie hebben de ouders van Els op ons huis gepast. Wat een sportieve mensen ze haddenin 1 week alle berg toppen bij ons in de omgeving bewandeld en dat zijn er vier...... geweldig !!
We hebben nog een paar gezellige dagen samen doorgebracht omdat ik na de vakantie in Nederland snip verkouden was geworden, we hebben dus niet meer rond getrokken ook omdat het slecht weer was.


En nu gaat alles weer gewoon door ik werk de zomer vakantie 50% en Albert heeft niet zoveel bedrijfsmassages maar wel veel gewone massages ( door de regen dus ieder nadeel heeft echt zijn voordeel  )
Mark heeft nog steeds geen vaste baan maar werkt nu in het cafetje in het centum.

De maand augustus wordt nog een gezellig drukke maand . We gaan nog een paar dagen naar Jelsa natuurlijk zijn we weer in Nederland voor de verjaardag van Marloes en de hele club uit Meppel komt nog een week.

Geen opmerkingen: